Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Inchiriere microbuz 8+1 locuri
99 lei
Brand
Microbuz 8+1 locuri
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inchirieri microbuse este o societate cu vechime de peste 10 ani, avand solicitari de inchirieri microbuze de la numeroase societati comerciale sau persoane fizice.

Renault Trafic este o masina cu motorizare puternica si tractiune 4X4. Aceast autoturism are o garda la sol peste media SUV-urilor din clasa ei si consuma foarte putin in proportie cu dimensiunile sale generoase (numai 5.5 litri la suta de kilometri, in cazul unei motorizari diesel). Pe langa acest avantaj, autovehiculul este echipat cu regulator / limitator de viteza.

Pentru un confort sporit Renault Trafic poate dispune optional de Media Nav (sistem de navigatie), radio/CD, dar si prize USB si Jack. Un alt atu al acestei masini este reprezentat de functiilor Eco Mode si GSI (indicator de schimbare a vitezelor) care reduc consumul de carburant, cat si cantitatea de noxe emisa.

Din punctul de vedere al sigurantei, Renault Trafic ste o masina stabila, receptiva la viraje, asistata de sistemele ABS si ESC, cat si de o serie complexa de airbag-uri care sa va asigura protectia in cazul unui impact.
Din Gura in Gura